Kunstkring Voorst

Home

'Muziek op zaterdag'

Iedere 1e zaterdag v.d. maand is er in de galerie en het galerie-café een band, koor, solist of muziekduo die de bühne betreedt.

Met in april: TWELLS VERGIET & Suzet 'unplugged'...

Home

Muziekcafé
Zaterdag 7 april: TWELLS VERGIET & Suzet 'unplugged'

15.00 - 16.30 uur
(inloop vanaf 14.00 uur, toegang gratis)
Galerie 'De Stratenhoed'
Dorpsstraat 11a, Twello

Op Zaterdagmiddag 7 april a.s. speelt Twells Vergiet in de galerie van de Kunstkring in Twello.

“We spelen deze middag akoestisch, aldus Harrie Timmermans, maar dat wil niet zeggen dat we alleen maar rustige nummers spelen. Er zal deze middag, net als bij het “unplugged”optreden afgelopen jaar in de Kunstkring, wel weer lekker gedanst kunnen worden bij de “minder rustige”nummers”!

Zangeres Suzet, tegenwoordig woonachtig op Texel, komt speciaal over voor dit optreden. En sologitarist Hein Kreigsman uit Welsum speelt als gastmuzikant mee.
“We zijn nog steeds op zoek naar een vaste sologitarist of gitariste die bij ons wil komen spelen, vertelt Harrie, dus iedereen die interesse heeft kan contact met mij opnemen”.

De galerie, aan de Dorpstraat 10a, is geopend vanaf 14.00 uur, en vanaf 15.00 kunt u gratis genieten van dit optreden, een gift wordt op prijs gesteld.

Mocht u ook interesse hebben om (kosteloos) een muziek optreden bij de KunstKring te verzorgen, neem dan contact op per mail annemariemulder5@gmail.com of telefonisch op 0634035704

Top


Waar moet ik zijn?

Kunstkring Voorst
Galerie 'De Statenhoed'

Dorpsstraat 11a
7391 DC, Twello

e: info@kunstkringvoorst.nlTop