Kunstkring Voorst - 'Muziek op Zaterdag'

Home

'Muziek op zaterdag'

Iedere 1e zaterdag v.d. maand is er in de galerie en het galerie-café een band, koor, solist of muziekduo die de bühne betreedt.

Met in mei: KLASSIEK GITAAR ~ ARIANNA DE VLIEG & WIM TIBBEN...

Home

Muziekcafé
Zaterdag 5 mei: KLASSIEK GITAAR ~ ARIANNA DE VLIEG & WIM TIBBEN

15.00 - 16.30 uur
(inloop vanaf 14.00 uur, toegang gratis)
Galerie 'De Stratenhoed'
Dorpsstraat 11a, Twello

Het belooft een klassieke middag te worden op 5 mei, wanneer Arianne de Vlieg en Wim Tibben akoestisch klassiek gitaarspel ten gehore brengen in de galerie van de Kunstkring, aan de Dorpsstraat 11a in Twello.

Arianne speelt al vanaf haar 16e gitaar en heeft vele jaren les gehad. Nadat ze haar werkzame leven had afgesloten is ze gitaarles gaan volgen bij haar neef Wim Tibben, en spelen ze sindsdien ook soms als gitaarduo.

Wim Tibben heeft klassiek gitaar gestudeerd aan het conservatorium in Arnhem en is een bekend muziekleraar in de omgeving van Lochem en Ruurlo.


De galerie, aan de Dorpstraat 10a, is geopend vanaf 14.00 uur, en vanaf 15.00 kunt u gratis genieten van dit optreden, een gift wordt op prijs gesteld.

Mocht u ook interesse hebben om (kosteloos) een muziek optreden bij de KunstKring te verzorgen, neem dan contact op per mail annemariemulder5@gmail.com of telefonisch op 0634035704

Top


Waar moet ik zijn?

Kunstkring Voorst
Galerie 'De Statenhoed'

Dorpsstraat 11a
7391 DC, Twello

e: info@kunstkringvoorst.nlTop